Kehovyöhyketerapia ja homeopatia

Palvelut sinulle tarjoaa Tarja Kallonen, moderni kehovyöhyketerapeutti (Kairon) ja Klassinen Homeopaatti (SHA-Tampere) 

 

Vastaanottoni sijaitsee Virroilla osoitteessa Virtaintie 42 sekä Ruovedellä osoitteessa Ruovedentie 53.

 

Tavoitteena Terveys

 

Tarja Kallonen on vuodesta 2004 toiminut yritys, joka keskittyy luonnonmukaiseen terveyden ylläpitoon mm. homeopatian, vyöhyketerapian ja ravitsemuksellisin keinoin. Olen valmistunut kehovyöhyketerapeutiksi (entinen MVT) v. 2004 Kairon Instituutista ja klassiseksi homeopaatiksi v.2012 Suomen Homeopatian Akatemiasta. 

Kehovyöhyketerapia on hellävarainen, mutta tehokas hoitomuoto kaiken ikäisille. Perinteisessä vyöhyketerapiassa on ajateltu, että ihmisen keho heijastuu kokonaisuudessaan jalkaterään, kämmeneen tai korvaan.


Kehovyöhyketerapia on kehitelty 1980-luvulta eteenpäin ja siinä ihminen nähdään kehon, tunteiden ja mielen kokonaisuutena. Hoidossa keskitytään hoitamaan joko fyysisiä vaivoja, tunne-elämän haasteita, mielen stressitiloja tai näitä kaikkia yhdessä. Hoito on hellävaraista, mutta erittäin tehokasta ja sopii vauvasta vaariin. 

 

Varaa aika 050-3522734 tai tavoitteenaterveys@gmail.com

 

Lisää tietoa facebookissa:  www.facebook.com/TavoitteenaTerveysTarjaKallonen/
 

Kokonaisvaltainen, yksilöllinen hoitomuoto

Homeopaattisen hoidon kohteena on oireileva ihminen, ei yksittäinen oire.
Oire ei ole syy, vaan seuraus siitä, ettei kaikki ole kunnossa.
Homeopaattisen hoidon päämääränä on vakauttaa kehon epätasapaino, joka voi esiintyä fyysisellä, mielen tai tunnetasolla. Homeopatia myös tukee kehon omia parantavia kykyjä. 

Vastaanotolla haastattelun ja havainnoinnin avulla potilaalle pyritään löytämään yksilöllisesti sopiva ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava homeopaattinen lääke, joka aktivoi myös elimistön puolustusmekanismeja.
Tämä käynnistää paranemisprosessin, mikä johtaa vähitellen oireiden häviämiseen.

Yksilöllisyyteen perustuvasta hoitoperiaatteesta johtuen samannimistä sairautta potevat voivat saada täysin eri valmisteen. Siksi taudin nimi tai lääketieteellinen diagnoosi ei ole ensisijaisen tärkeää, vaan henkilön tuntemien oireiden kokonaisuus. 

Homeopatiasta löydät lisää tietoa osoitteesta  homeopatiainfo.fi ja homeopaatit.fi