Hieronta   

 

 

   Fysioterapeutti Hannele Rantanen 

   p. 041-504 6616

 

   Koulutettu hieroja Virva Qvintus

   p. 040-504 1614

 

   Kehovyöhyketerapeutti Tarja Kallonen p. 050-352 2734

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtyä pehmeiden kudosten erilaista liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset. Se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. vähentää lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja ja särkyjä, laajentaa nikamien ja nivelten liikeratoja lihasjännitystä poistamalla, nopeuttaa vamman jälkeistä kuntoutumista. rentouttaa koko kehoa, ennaltaehkäisee jännitystiloja, nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen

Intialainen päähieronta

Tehokas keino lievittää stressiä ja jännitystä kehosta. Hieronta on myöskin erinomainen ja edullinen tapa hemmotella itseään tai antaa lahjaksi läheiselle. Hoidon aikana asiakas lepää koko ajan mukavasti hoitopöydällä. Pään lisäksi hieronnassa käsitellään hartianseudun, yläselän, niskan ja kasvojen lihaksia.

Paremmin voivan kehon lisäksi hoito auttaa myös ajatuksia selkiytymään ja keskittymiskyky paranee rentoutuksen myötä.Hieronta on rauhallista ja rentouttavaa ja moni asiakas syvärentoutuu lähes nukahtamiseen asti. Olo hoidon jälkeen on rauhallinen ja virkistynyt.

Homeopatia

Homeopatiassa korostetaan sairauden ja ihmisten yksilöllisyyttä. Vastustuskykyä lisäämällä pystytään sairaudet välttämään sekä aktivoimalla elimistön parantavia voimia vahvistamaan elimistön omaa kykyä parantua. Homeopatialla hoidetaan sekä akuutteja että kroonisia vaivoja.

Homeopatialla hoidetaan kokonaisuutta, ei vain oireita. Käytetään menestyksekkäästi sekä aikuisten ihmisten, pienten vauvojen, eläinten ja jopa kasvien hoidossa.