Fysioterapia  

Olen Hannele Rantanen, valmistunut fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2003. Olen käynyt peruskoulutuksen lisäksi erityisosaajakoulutukset geriatrisen ja neurologisen kuntoutuksen aloilta sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden koulutuksen.

 

Työkokemus: Ähtärin aluesairaala, Mäntän Fysikaalinen hoitolaitos.

 

Fysioterapian palveluihimme kuuluvat tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, neurologinen ja geriatrinen fysioterapia ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, myös kotikäynteinä.

 

 

Soita ja varaa aikasi numerosta 041-504 6616 

 

 

 

Mekalasi (Mediteam shop) -jälleenmyynti

lääkinnälliset hoitosukat, tuki-ja matkasukat, niveltuet, pienapuvälineet, tyynyt ja patjat (www.mediteam.fi).

 

Tukisukkien mittaamiseen varataan aikaa noin 15 minuuttia mieluiten aamusta, ennenkuin jalat ovat ehtineet turvota. Käynnillä opastetaan myös sukkien pukeminen ja riisuminen sekä sukkien asianmukainen hoito.

Tietosuojaseloste

Fysioterapia

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian keinoin.

Kipu- ja oirehoitoina käytetään mm. fysikaalisia hoitoja. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää.

Fysioterapiassa arvioidaan kuntoutujan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma, jota myös seurataan.

Fysioterapeutti arvioi myös apuvälinetarvetta ja ohjaa niiden käyttöä. Kuntoutujaa aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.