Fysioterapeuttina toimii AMK (Lahti 2003) Hannele Rantanen, jolla on koulutusta myös geriatrisen ja neurologisen kuntoutuksen erityisosaajakoulutuksista 2015 - 2016.

 

Työkokemus: Ähtärin aluesairaala, Mäntän Fysikaalinen hoitolaitos.

 

Fysioterapian palveluihimme kuuluvat tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, myös kotikäynteinä.

 

 

Soita ja varaa aikasi numerosta 041-504 6616 

 

 

 

Mediteam shop -jälleenmyynti

lääkinnälliset hoitosukat, tuki-ja matkasukat, niveltuet, pienapuvälineet, tyynyt ja patjat (www.mediteam.fi).

 

Tukisukkien tilaamiseen sisältyy ilmainen sukkien koon mittaus, johon varataan aikaa noin 15 minuuttia mieluiten aamusta, ennenkuin jalat ovat ehtineet turvota. Käynnillä opastetaan myös sukkien pukeminen ja riisuminen sekä sukkien asianmukainen hoito.

 

 

 

 

 

 

 

Fysioterapia

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian keinoin.

Kipu- ja oirehoitoina käytetään mm. fysikaalisia hoitoja. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää.

Fysioterapiassa arvioidaan kuntoutujan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma, jota myös seurataan.

Fysioterapeutti arvioi myös apuvälinetarvetta ja ohjaa niiden käyttöä. Kuntoutujaa aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Fysioterapia